torsdag 19. april 2012

Ventetida er over..

I dag er den lille snuppa mi allerede blitt en uke gammel! Fødselen var en slitsom men fantastisk opplevelse. Til å være førstegangsfødende tok den ikke så veldig lang tid, og selve presstiden varte under en time. Det er vanskelig å skulle sette ord på det man har opplevd og vært gjennom, for det kan ikke sammenliknes med noe annet :) Hjertet svulmer og jeg kan ikke se meg mett på det lille rynkete vesenet, som er det vakreste jeg noensinne har sett! Nå brukes dagene til å bli kjent med hverandre, jobbe med amming og finne ut av rutiner her hjemme.

Kommer nok ikke til å være så aktiv på bloggen framover - men dersom noen kan forklare hvordan jeg kan legge ut beskyttede innlegg via blogspot, kan det hende dere kan få se og ta del i litt mer..

Klem

9 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med den lille jenta! Har sjekka ofte nå for å se om hun har kommet :) Har hun fått navn?

  Kos dere masse - det er fantastisk å være mamma!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse! Endelig kom hun :-) Kom hun på termindatoen?

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med det lille pikebarnet!
  Nyt hverandre :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med den lille prinsessa! Skjønner godt at du er hodestups forelsket. Nyt tiden og kos deg masse :D

  SvarSlett
 5. Ååååh, gratulerer så mye med den vakre lille tulla :D ♥
  Nyt det som må være den vidunderligste forelskelsen :)

  Klem ♥

  SvarSlett
 6. Takk for gratulasjonene! Vi koser oss fremdeles - og mammaen begynner å bli flink til å sovne fort ;) Lillemor kom dagen etter terminen, så det passet bra. Hun har fått navn, men jeg legger det ikke ut her. Skal forske litt mer på hvordan jeg kan legge ut beskyttede innlegg, så kan dere få vite det.. :)

  SvarSlett
 7. Åe, gratulerer så masse <3 Nyt alt du kan, for det er ikke tull at selvom dagene og nettene føles laaaaange, så går det altfor fort ;) Stor klem herfra <3

  SvarSlett