søndag 6. mai 2012

får ikke til..

Finner ikke ut av hvordan jeg kan legge ut beskyttede innlegg her i blogger. Eller - jeg har funnet ut at jeg kan gjøre hele bloggen om slik at det kreves passord for å ha lesertilgang, men ikke hvordan jeg kan gjøre dette på enkelte innlegg. Noen som vet om dette går an? Hvis ikke er jeg litt usikker på om jeg bare skal gi opp blogginga i det store og hele, eller om jeg skal skrive en beskyttet blogg der jeg bestemmer hvem som får lese..

Ellers går alt fremdeles bare bra med meg og lillefrøkna, selv om det er mange tanker og bekymringer som melder seg når man blir mamma (kan jeg f.eks. virkelig ikke spise løk? Hvordan få med seg både vogn, bilstol, stelleveske og baby ut i bilen? Og hvordan få tid til å gå på do, ta seg en dusj eller spise frokost når babyen også er våken?) :P
Jeg er også innom å leser i bloggene deres, og holder meg oppdatert på hva dere holder på med. Men det er som regel når jeg tenker på å skrive kommentarer at det grynter til borti vugga her ;) Så det er en ny sjef i huset mitt. Heldigvis er hun verdens vakreste, beste, søteste, rareste, mykeste osv. osv. Så jeg klager ikke! :D

Ha en fin søndag!

8 kommentarer:

 1. Dette er noe av grunnen til at jeg flyttet til wordpress. Jeg trur ikke det går an å skrive beskyttede innlegg på blogger desverre. Men jeg kan virkelig anbefale wordpress. Det er litt vanskelig i starten, men så fort du kommer inn i alt som ser annerledes ut, så har du så mange flere muligheter. Det er heller ikke vanskelig å importere alt du har skrevet i en gammel blogg til den nye bloggen, så får du alt samlet på et sted. Veldig kjekt spør du meg. Jeg er også veldig glad for muligheten til å begrense noen av innleggene med passord slik at utvalgte kan lese dem. Jeg kan også skrive mine helt private innlegg som bare jeg kan lese, så det blir som min egen dagbok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Skikkelig irriterende at blogger ikke har den samme muligheten til beskyttede innlegg :( Vet ikke helt om jeg gidder å flytte hele bloggen og sette meg inn i et nytt system - har ikke planer om å blogge så veldig mye at det er verdt innsatsen ;) Da får jeg heller vurdere å gjøre om hele bloggen slik at det blir en lukket blogg - med leserrettigheter til noen utvalgte :P

   Slett
 2. Godt å høre at du koser deg sammen med prinsessen din <3 Ja, det er bekymringer og glede med å få barn gitt... Tenkte forresten bare å si til deg at det ikke finnes "fy-mat" når man ammer, men at noen barn kan reagere på løk. Jeg har spist løk, kål, jordbær og mye annet mens jeg har ammet og ikke opplevd noen problem. Vel, jeg spiste en sinnsyk sterk Tom Kha-suppe her en dag og da ble det noen timer vugging på natta... DET gjør jeg ikke igjen :-) Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en helt ny verden med en liten baby i huset. Alt må tilpasses det lille nurket ;) Men du verden hvor fantastisk deilig vi har det! :D Lillemor reagerte litt etter at jeg hadde spist reker med jordbær til dessert. Men om det var rekene eller jordbærene vet jeg jo ikke :P Ellers har jeg vært litt forsiktig med tradisjonell "fy-mat" for gravide (kål, løk, osv.). Men jeg tenker også at man bare får prøve seg litt frem. I utgangspunktet kan man jo spise som normalt :)

   Slett
 3. Kan ikke noe om beskyttede innlegg.

  Veldig godt å høre at det står bra til med både deg og den nye sjefen i huset :D Kos deg maks med frøkna <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi koser oss masse, og lillemor vokser og trives :D Er støtt innom bloggen deres og leser selv om jeg ikke kommenterer så mye - masse lykke til med den lille spiren! :)

   Slett
 4. Åååå, gratulerer så mye!!!! :)

  SvarSlett