torsdag 22. mars 2012

Ikke lenge igjen :)

Da var permisjonen i full gang. Og det er i grunn med litt blandede følelser.. Skjønner jo at man skal roe ned og forberede seg til fødselen, men synes det er utrolig rart å skulle være hjemme mens alle andre drar på jobb, og føler meg litt unyttig her jeg sitter :P Men det er vel bare en overgang. Og når lillemor kommer til verden blir det nok helt annerledes :)

Men enn så lenge har jeg laget meg en liste over "things to do" i disse tre ukene fram til terminen ;) Så framover skal jeg få vasket bil og montert bilstol, dratt på EU-kontroll med bilen, gjort de siste innkjøpene av babyutstyr, tatt en tur til frisøren, rydde i uteboden og barnerommet, ordne med hagemøbler, sy litt smekker og barnetøy osv osv.. Så har jeg i alle fall en plan dersom jeg blir rastløs innimellom strikking og avslapping :P

♥ Klem ♥

5 kommentarer:

 1. Åh, idyll! Er det ikke litt kos og da? Å ha dagene til å gjøre akkurat sånne ting, mens andre er på jobb? ;-)3 uker går jo fort! Kanskje kommer hun før? Kommer hun nå, så er hun jo ikke prematur lenger en gang! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Etter ei uke i permisjon begynner det å bli litt mer kos ja :) De første dagene var jeg skikkelig rastløs, og jeg måtte finne på litt ting å gjøre :P Synes det passer perfekt om hun kommer akkurat på termindatoen, så får jeg kommet meg hjem fra påskeferie ;) Heldigvis er ikke hytta så langt unna, så det er ingen fare i forhold til å rekke fram til sykehuset :)
   Klem :)

   Slett
 2. Tre uker går fortere enn man tror, og plutselig så sitter du der med prinsessa i armene dine <3
  Kos deg og nyt starten på permisjonen! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ukene har jo bare rast unna fram til nå, så den siste tiden går nok unna den også :) Og nå begynner jeg å komme litt mer inn i "permisjonsmodus" ;)
   Klem :)

   Slett
 3. Hvordan går det med deg nå i innspurten? :-)

  SvarSlett