lørdag 3. mars 2012

Smekker :)

Nyter de siste dagene av vinterferien min, og koser meg med litt hobbylering. I går ble resultatet en fin liten stabel med babysmekker. Hører rykter om at det trengs mange smekker etter hvert som babyen skal smake på litt mer enn morsmelk ;) Brukte litt forskjellig restestoffer som forside på smekkene, og et gammelt frottélaken som bakside. Skråbånd i fine farger fra fine København. Easy peasy!

 

7 kommentarer:

 1. Åååå, du er så flink atte!

  SvarSlett
 2. Åååå, så fine smekker!!
  Siden jeg er ekstremt anti-fingernem, kunne det gått an å kjøpe noen??
  Etter en helg med lille nevørakker, så har også jeg sett behovet av smekker til forskjellige behov, både sikling og spising...

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du likte dem! :) Akkurat nå har jeg ikke så veldig mye tid til å sy flere smekker - litt mye som skal avsluttes på jobb før jeg tar permisjon. Men når jeg går ut i permisjon får vi se om det blir mulighet for litt mer hobbysyssel. Skal gi beskjed! :D

   Slett
 3. Kjempefine!!! :D
  Brukte du oppskrift? Du sydde sikkert med symaskin?:)
  *Tenker-Å-Herme-Nemlig* ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Bare herm i vei du! :) Sydde med symaskin ja. Klipte ut en mal i papir for å finne ut sånn ca hvor stor jeg ville ha smekkene. Så brukte jeg denne malen for å klippe ut det tøyet jeg ville bruke.
   Lykke til!

   Slett
 4. Herlighet jente, du er bare helt utrolig flink med all slags håndarbeid du :D Skulle gjerne hatt noen av talentene dine. kjempefine! :)

  Klem ♥

  SvarSlett