søndag 20. februar 2011

Lat søndag..

 
Foto: Privat

Late søndager er deilig! "Hjemmelagede" brownie cookies, en stor kopp med te og halvvisne roser ;) Strikketøy i fanget og vintersport på TV'n. Heia Norge! Gleder meg virkelig til VM nå :)

PS: Tenker masse på dere bloggvenner som av ulike grunner har tunge dager nå for tiden. Sender dere mange varme klemmer, og håper dere finner den styrken dere trenger for å ikke gi opp!

♥ Klem ♥

5 kommentarer:

  1. Tusen takk for varme klemmer! Sender mange gode og varme klemmer i retur. :o)

    SvarSlett
  2. Ahh, herlig herlig! :) Også på en retro'ish tallerken. Überkul!
    Forresten, du sa du ikke hadde noe avansert fotoutstyr, men du må da ha et bra kamera? Kvaliteten på bildet er jo super :)

    Varm klem i retur ♥

    SvarSlett
  3. Tuppen og Lillemor: Takk for det! Det gjør seg alltids med en klem :)

    SvarSlett
  4. Et ønske: Litt bedre enn standard kompakt digitalkamera kanskje :) Jeg har et Canon Powershot digitalkamera (http://www.akam.no/artikler/vi_tester_canon_powershot_s5_is/42196) og det holder i grunn til mitt bruk.
    Drømmen hadde jo vært å få leke seg litt med speilrefleks, men det står ikke så veldig høyt på prioriteringslista foreløpig. Så vi får se om det blir etter hvert :) Men jeg har sansen for gode motiver, og synes det er gøy å lære litt enkle teknikker for å få bra bilder.

    Hadde i grunn ikke tenkt å legge ut egne bilder her på bloggen, i og med at jeg vil være helt anonym. Men jeg ble litt inspirert av bildene i bloggen din - og de behøver jo ikke være så avslørende:) Synes i alle fall det gir et mer levende uttrykk i en blogg, så jeg kommer nok til å fortsette å legge ut litt "ufarlige" bilder av omgivelsene rundt meg :) Hvilken kameratype har du forresten?
    Klem

    SvarSlett
  5. Jeg har et Nikon D90 speilrefleks (http://www.akam.no/artikler/nikon_d90/58198) som jeg er evig glad for at jeg investerte i. Nå har jeg ikke fått satt meg inn i nært halvparten av mulighetene det byr på, dels fordi jeg rett og slett ikke har hatt overskudd til å konsentrere meg en stund nå, og dels fordi det trengs tid å venne seg til at det nettopp finnes uendelig mange muligheter. Jeg ble litt satt ut til å begynne med, og fikk følelsen av at dette går det jo ALDRI an å lære seg... Men nå bare gleder jeg meg til hver nye ting jeg lærer meg :) (For tiden er photoshop fryktelig spennende også).

    Jeg tenkte også på dette med å legge ut private bilder på en anonym blogg.. Men bilder er blitt en så stor del av det jeg liker å syssle med til at jeg greide la være å blande det inn. Eneste jeg tenker er at det kanskje ikke er så lurt av meg å legge ut noen av de samme bildene jeg også har på Facebook o.l... Jaja, ingen krise oppstår om jeg blir "funnet" ;)

    Ha en fin natt!

    SvarSlett