mandag 21. november 2011

Halvveis!

Det er helt rart å tenke på. Jeg har passert 20 uker! Jeg har 141 dager bak meg og like mange dager igjen før jeg får møte det lille nurket mitt ♥

En travel dag får en fin avslutning når jeg endelig får tid til å sette meg ned å tenke over at jeg har passert enda en milepæl i svangerskapet :) Deilig å kjenne litt ekstra på lykken før man kryper til køys :)

♥ Klem ♥

4 kommentarer:

  1. Gratulerer! :D Nå kommer det til å gå innmari fort fremover! :) Er ikke lenge igjen før du er nede på to-sifret også ser jeg.. hihi

    SvarSlett
  2. Gratulerer med halvveis! Syns ikke det er lenge siden du fortalte om strekene på testen jeg! Masse lykke til med de restrerende ukene også - tenk nå er det faktisk ikke lenge til at lille i magen faktisk kommer ut!

    SvarSlett
  3. Pernille Ulrikke: Takk for det :) De første 12 ukene synes jeg gikk så utrolig sakte. Gikk bare å ventet på følelsen av å være gravid (annet enn kvalme og ømme bryster;). Men nå som magen begynner å vokse, og jeg kjenner den lille bevege seg på innsiden går tiden mye fortere :) Men det spørs jo om jeg ikke blir utålmodig igjen når dt begynner å nærme seg ;)

    SvarSlett
  4. Mari-Anne: Tusen takk :) Tiden går virkelig fort. Må kanskje begynne å tenke på å forberede litt med tanke på utstyr snart ;)
    Klem

    SvarSlett