mandag 29. august 2011

Give away!

I helga var jeg på flere butikker for å finne en passende liten gave til min give away. Men det var rett og slett ikke så mye som fristet :P Så jeg fant til slutt ut at give awayen denne gangen blir en hjemmemekket sak ;) Premien er da som følger: En hjemmesydd pung fylt med herlig te fra Pukka. Håper det kan friste! :)


For å delta i denne give awayen må du gjøre følgende: Skriv en kommentar til dette innlegget. I kommentaren skriver du om en ting du gleder deg til/ser fram til. Dersom du i tillegg vil reklamere for give awayen min i bloggen din, er det veldig hyggelig! :) Dersom du ikke har egen blogg må du lgge igjen en e-post adresse slik at jeg kan få tak i deg dersom du vinner.

Trekningen blir foretatt søndag den 18. september! :D

Lykke til!

22 kommentarer:

 1. Heihei, min Drøm :-)
  Jeg er selvfølgelig med, te er jo så godt!

  Det jeg ser frem til nå er neste onsdag, da testing står på programmet. Gleder meg til å vite om lille kjøttkaka har festa seg :-)

  SvarSlett
 2. Hjemmesnekra pung med deilig te frister helt klart! Og jeg reklamerer gjerne :)

  Jeg gleder meg til høsten sammen med gutta mine! Plukke fargerike blader, plaske i søledammer, suge til seg de siste varme solstrålene, sopp og bær i skogen! :)

  SvarSlett
 3. Fruen: Så bra at du vil være med! Gleder meg til å høre resultatet neste onsdag, og håper så inderlig jeg får muligheten til å ønske deg velkommen til de gravides merkverdige tilværelse ;) Go kjøttkaka!
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Ingrid: Herlig! Høsten er virkelig en flott årstid :) Satser på klare fine høstdager, og deilige kvelder med stearinlys og en god kopp te :)
  Klem!

  SvarSlett
 5. jeg gleder meg til besøk hos jordmor på onsdag, og håper virkelig jeg får høre hjertelyden til minireka:)

  også elsker jeg pukka-te, kaffe smaker æsj nå som jeg er gravid.

  sandramedhjertetihånden

  SvarSlett
 6. Jeg blir gjerne med :) Reklamerer på bloggen også :) Jeg gleder meg til å komme i gang med siste forsøk på å få kjærlighetsbarnet, med nye medisiner så håper jeg at alle gode ting er 12... Har vært altfor dårlig på å drikke te de siste årene, så kanskje dette er en gyllen mulighet til å bytte ut Cola Zeroen med noe som er litt bedre? ;-)

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig blir vi med, og reklamerer så klart :)
  Gleder oss til endelig å komme igang med forsøket på Medicus, og håper selvfølgelig det ender med en liten hybelboer i magen. :D

  Kjempeflott gave forresten.

  SvarSlett
 8. Å bli følger av denne bloggen er virkelig en fin opplevelse. "Begynn å følge min drøm" sto det. Herlig! Alle burde følge sin egen drøm. Det gjør jeg, og nå følger jeg også din. ;)

  Jeg har sånne kjempefine mammatanker i dag. Jeg har tenkt veldig mye over alle de fine øyeblikkene jeg og min lille sønn på straks åtte måneder skal dele igjennom hele oppveksten hans. Små ting, som å oppleve noe for første gang, leke i hagen, bade i havet, tegne, bake, og alle de hverdagslige gledene. Jeg gleder meg utrolig mye til alle de små og store opplevelsene. På fredag skal han få møte sin farfar for første gang. Det er noe ¨glede seg til det. :)

  SvarSlett
 9. Flippy: Supert at du vil være med på leken! Og 12 er jo et flott tall, så det blir spennende å følge med på hvordan det går :)
  Klem

  SvarSlett
 10. Tuppen og Lillemor: Så bra at dere likte gaven! Var ikke så lett å finne ut hva jeg skulle gi bort, men jeg har alltids et lite gavelager av hjemmelagede gaver - så det ble det denne gangen :)
  Klem :) :)

  SvarSlett
 11. Hildegirl: Så hyggelig at du vil følge meg! :) Og det er virkelig herlig å ha så mange fine ting å glede seg til sammen med barnet sitt :) Gleder meg til det blir min tur også :D
  Klem :)

  SvarSlett
 12. Sandramedhjertetihånden: Herlig! Jeg har time hos jordmor denne onsdagen - det blir spennende! :)
  Klem :) :)

  SvarSlett
 13. Ååååh, fine fine pungen!! :D Så utrolig flink du er - strikker og syr de nydeligste ting ♥
  Og jeg som ikke liker te i utgangspunktet ble litt småhekta etter at jeg kjøpte pukka sist jeg var i København. En venninne av meg sa at jeg ikke likte te fordi jeg bare drakk skvip, og hun hadde rett - pukka er ordentlig te som absolutt smaker godt :) Perfekt gave, og jeg er selvsagt med!

  Dette kommer nok ikke som en bombe, men det jeg ser frem til er neste tur til København og de fine danskene ;) Jeg er så spent på dette med IVF og er så glad for at jeg endelig får gjøre noe jeg har litt tro på! ♥

  Også ser jeg frem til å se ferske bilder av ditt ferske nurk om noen måneder... ;)

  Klem ♥

  SvarSlett
 14. Et ønske: Nå ble det litt mye skryt her! :P Rødmer jo nesten her jeg sitter! ;) Men det er jo bra at du likte gaven! :D

  Jeg gleder meg også til du får tatt turen til Køben igjen. Og med IVF denne gangen blir det jo riktig så spennende! Trenger ikke dra på Tivoli for å få seg en berg-og-dalbane tur i alle fall ;)

  Og takk for at du er så fin at du gleder deg på mine vegne også. Det varmer ♥ :)

  Klem :)

  SvarSlett
 15. Åh, jeg er med!!! Te <3

  Jeg gleder meg til den dagen jeg (forhåpentligvis) står med en positiv test i hendene!!!

  SvarSlett
 16. Baby2012: Så flott at du vil være med! :)
  Den positive testen er en fin ting å glede seg til - det er en fantastisk følelse! :)
  Lykke til :)

  SvarSlett
 17. bl0ndi3_16@hotmail.com12. september 2011 kl. 00:56

  Jeg vil være med :D gleder meg utrolig mye til å få mannen hjem og til vi skal dra på weekendtur neste helg :))

  deler denne på facebook

  SvarSlett
 18. bl0ndi3_16@hotmail.com: Da er du med vettu! :) Herlig med weekendtur da! Det gjør godt nå som høsten virkelig har satt inn :)

  SvarSlett
 19. Also I sign up for these super candy.
  http://inga2010.blogspot.com/

  SvarSlett
 20. wow! wow! wow!
  please enter my name

  http://lapappilon.blogspot.com/
  lapappilon@gmail.com

  Hugs
  Eva from Serbia

  SvarSlett
 21. Nice gift! :)
  please enter my name
  I will post on my sidebar.
  Blog: http://lilangkrea.blogspot.com/

  SvarSlett
 22. Jeg ser frem til å spise frokost med min skjønne sønn i morgen tidlig. Og resten av livet som mamma, jeg elsker å være mamma <3 Kiddoen min er 6 år, og jeg blir bare mere og mere glad i han om mulig=)!

  haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett